Tuesday 3rd June

Topic	Presenter	Title	Time	Duration
MTG Mission	n status			
	Alexander Schmidt	MTG mission status	13:30 - 13:50	20min
	Nana Bach	Processor status	13:50 - 14:10	20min
Commis	ssioning			
	Daniele Innorta	Commissioning Preparation and Schedule - EUM	14:10 - 14:30	20min
	Tobias Guggenmoser	Instrument and Commissioning status - ESA	14:30 - 14:50	20min
	Pierre Dussarrat	Special Scan Laws	14:50 - 15:10	20min
		30min break		
	Nigel Atkinson	IRS-PP	15:40 - 16:00	20min
	Zsofia Kocsis	IRS at HungaroMet	16:00 - 16:30	30min
L2 Wo	prkshop			
	Stephan Bojinski	IRS L2 products workshop for nowcasting	16:30 - 17:00	30min
			Dinner at EUMETSAT 17:30 - 21:00	

Wednesday 4th June

Topic	Presenter	Title	Time	Duration
L2 Applications	5			
	Pierre Coheur	Super-sampling	09:00 - 09:1	.5 15min
	Guillaume Deschamps	IRS PSF analysis	09:15 - 09:3	0 15min
	Miguele Martinez	sSHAI_ES service (recording)	09:30 - 10:0	0 30min
Discussions	5			
	MAG members	Feedback on Science plan	10:00 - 10:3	0 30min
			30min break	
	MAG members	Feedback on PUG	11:00 - 11:3	0 30min
	MAG members	MAG organization during commissioning	11:30 - 12:0	00 30min
	Marc Crapeau	MAGIC Campaign	12:00 - 12:1	.5 15min
			Lunch 12	!:30